17e rit paarden & wagens

UITNODIGING

Zaterdag 15 juni organiseert de Stichting Zederikdagen de jaarlijkse rit, inmiddels omgedoopt tot Vijfheerenlanden rit, met paarden en wagens voor de 17e keer! Wij willen u hierbij van harte uitnodigen om ook mee te rijden met deze mooie en gezellige rit.

De rit
De tocht is ongeveer 30 kilometer lang en gaat door het eeuwenoude cultuurlandschap van de Vijfheerenlanden. We nemen u mee door vlakke polders, langs groene kades en schilderachtige Hollandse plaatjes. Een aanrader voor elke paardenliefhebber en een must voor iedereen die van onze streek houdt.
We starten en eindigen bij Paardensportvereniging de Killesteynruiters in Lexmond, Nieuwe Rijksweg 8, 4128 BN Lexmond. Er is voldoende ruimte om te parkeren en in te spannen. Aanmelden om 9:00 uur, inspannen om 10:00 uur, vertrek om 10:30 uur en einde rond 16:00 uur. Ook dit jaar zorgen wij voor koffie, fris en versnaperingen voor onderweg.

Kosten
De kosten, inclusief gratis lot boodschappen pakket, lunch, versnaperingen en foto van uw aanspanning, zijn € 10 per persoon en kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee.
(Deelname aan de rit is geheel voor eigen risico.)

Aanmelden
U kunt zich onderaan aanmelden of via paarden-en-wagens@zederikdagen.nl, maar ook per telefoon via 06-55107705.

Oproep
Als u nog vrienden, kennissen, bekenden weet die misschien ook deel willen nemen aan de tocht, maar hebben geen uitnodiging ontvangen,nodig ze a.u.b. uit of laat het ons weten, dan sturen wij deze mensen graag als nog een uitnodiging

Graag tot zaterdag 15 juni 2019

Met vriendelijke groet, Stichting Zederikdagen, Commissie paarden en wagens in samenwerking met Paardensportvereniging de Killesteynruiters Lexmond

  Naam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon:

  Email


  Ik doe mee voor de e keer

  Met personen en wagen(s)