23 mrt 2020
maart 23, 2020

CORONA BESLUIT

0 reacties

Beste deelnemer,

Wij, organisatie Oldtimerdag Lexmond, zijn genoodzaakt om De Oldtimerdag Lexmond van 6 juni 2020 af te gelasten. Wij hebben de mogelijkheid onderzocht om ons evenement uit te stellen en te verplaatsen naar een later tijdstip maar stuiten hierbij op een reeds overvolle jaarplanning. Dit houdt concreet in dat wij ons evenement uitstellen naar volgend jaar juni.

Om de risico’s op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, vooral op plaatsen waar mensen collectief samen zijn, willen wij als organisator mee onze verantwoordelijkheid nemen.

Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich heeft verheugd op De Oldtimerdag Lexmond, maar de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, medewerkers en andere betrokkenen staan bij ons evenement altijd voorop.

Heeft u reeds ingeschreven dan blijft uw inschrijving sowieso geldig voor De Oldtimerdag Lexmond 2021, daar hoeft u verder niets voor te doen. We informeren u zo spoedig mogelijk over de datum van volgend jaar en zullen te zijner tijd uw bestaande inschrijving bevestigen. Op 23 maart hebben wij naar alle ingeschreven deelnemers dit bericht per email verzonden.

Hartelijke dank voor uw begrip, en draag goed zorg voor uw eigen gezondheid en die van uw naasten.

We hopen u snel terug te zien in ons mooie Lexmond!

Vriendelijke groeten,
Organisatie Oldtimerdag Lexmond