Oldtimerdag Lexmond

17e editie op 1 juni 2019 

Zo op het eerste gezicht zul je niet merken dat er iets veranderd is voor Lexmond. Niet alleen voor Lexmond, maar ook voor de dorpen waar wij jarenlang met de oldtimerroute doorheen gekomen zijn is het toch niet meer zoals het was. Lexmond gelegen in het uiterste puntje van de provincie Zuid-Holland is “verhuisd” naar de provincie Utrecht. Heeft dat gevolgen voor de organisatie van de Oldtimerdag Lexmond? Wij denken van niet. 
Lexmond hoort nu bij de provincie Utrecht. Met deze herindeling is de gemeente Zederik samengevoegd met de gemeente Vijfheerenlanden. Voor ons een reden om niet meer te spreken van de Zederikse Oldtimerdag maar meer het accent te leggen op Oldtimerdag Lexmond. 

Met andere woorden:
“Wij gaan gewoon verder met het organiseren van Oldtimerdag Lexmond
In 2019 spreken we inmiddels van de 17e editie. In al die jaren hebben we weinig aan onze processen gesleuteld maar we zijn nu van mening dat het ietsje moderner mag. We hebben het inschrijven voor de Oldtimerdag Lexmond naar onze mening op een positieve manier gemoderniseerd. U kunt nu via onze site inschrijven én aansluitend uw bankbetaling doen. Tevens krijgt u bij het inschrijven een registratienummer. Dit registratienummer is handig bij het communiceren en bij het aanmelden op de dag zelf. Wij zien veel voordelen en wij verwachten dat ook u deze modificatie kunt waarderen. 

U kunt nu al inschrijven. Zoals u van ons gewend bent zullen wij u ook dit jaar schriftelijk uitnodigen in te schrijven voor de Oldtimerdag Lexmond editie 2019. Mocht u om wat voor reden dan ook onze brief niet ontvangen hebben dan is de nieuwsbrief per email een dankbare aanvulling op onze communicatie. Wij zouden het jammer vinden als we u niet hebben verteld dat wij uw deelname enorm toejuichen. Wat u niet per post ontvangt is het ‘papieren inschrijfformulier’. Zoals gezegd gaan we vanaf dit jaar digitaal.