“Jan Plezier Arrangement”

15 juni 2019 de Zederiktocht met paarden en wagens, inmiddels omgedoopt tot de Vijfheerenlanden rit, met als motto:

Ontdek de groene hartelijkheid van de Vijfheerenlanden,

Unieke plekken van Zederik in de Alblasserwaard, de gemeente Vijfheerenlanden, tonen dan trots hun prachtige landschap. Natuur, pittoreske dorpen, intieme monumenten, indrukwekkende rivieren, dijken etc.
U kunt deelnemen aan de inmiddels 17e editie, op zaterdag 15  juni 2019 met de Paarden en wagen tocht door mee te rijden met onze Jan Plezier,

Het arrangement ziet er als volgt uit:
ontvangst met koffie en een lekkernij, een gratis lot, voor de verloting van de inmiddels bekende, goed gevulde boodschappen mand, diversen versnaperingen onderweg, tijden de diverse stops, de lunch en een mooie foto van de aanspanning van Jan Plezier waar u met mee rijdt.
De start en finish zijn bij Paardensportvereniging de Killesteynruiters in Lexmond, Nieuwe Rijksweg 8, 4128 BN Lexmond. Ontvangst  v/a 9.30 uur, we vertrekken stipt 10.30 uur dus wees op tijd.
Deelname aan deze unieke Zederik dag/ Vijfheerenlanden rit, indien u gebruik maakt van het “Jan Plezier Arrangement”, kost €25.00 per deelnemer. (de factuur volgt zsm. na aanmelding)

Deze dag/rit is mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke en lokale ondernemers,

Aan het eind van de tocht is er (voor eigen rekening) nog gelegenheid om na te kletsen en zal het bootschappen pakket aan het winmnende lot worden uitgereikt.

Tot zaterdag de 15e juni 2019

Hier aanmelden/inschrijven, uiterlijk tot 12-6-2019 Let op: VOL=VOL

  Naam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon:

  Email


  Ik schrijf in voor het Jan Plezier Arrangement à €25 per persoon

  Met personen


  Groetjes  de Organisatie paarden en wagens Zederik tocht in samenwerking met Paardensportvereniging de Killesteynruiters Lexmond